Friday, December 2, 2011

MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY

ni banner mak dara : -




TAJUK FILEM : SECANGKIR KASIH ABAH








P/S : contest lover nak menang...!! :) TQ mak dara !!!










Thursday, July 14, 2011

“Saya Nak Baju Kelawar AMNI Collections“




saya nak baju kelawar dari AMNI COLLECTIONS sebab........


1 - rekaan baju kelawar sgt2 menarik dan cantik...unik..!!...lagipun, saya nak kelihatan cantik dihadapan suami tercinta...baju kelawar ni klu saya dapat, saya akan pakai dalam umah je..yang cantik2 untuk sang suami kan...:)

2 - rekaan dari AMNI COLLECTION sopan sangat2...saya memang suke baju yang sopan2...hehe...kan wajib menutup aurat bagi kaum wanita...:)


KOD BAJU YANG DIPILIH : 0027



SAYA SUKE SGT2 BAJU NI...NAKKKKKKK!!!!!!! PLIZZZZZ....:D


Akhir kata....jom kite ramai2 singgah kat sini untuk tengok koleksi baju yang cantek2.....ni dia link nye...jom singgah..!!!! :)







(",)








Monday, April 18, 2011

Cute Baby With HAT Contest


1.Sila pastikan entry contest dimulakan dengan dgn ayat

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON
"VACATION" 2D1N & SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS"
2.Contest ini terbuka kepada semua blogger yang mempunyai alamat Malaysia dan had umur anak adalah dari sehari sehingga 4 tahun sahaja(lahir dari 2007-2011).
3.Wajib menjadi follower http://damiaqish.blogspot.com/ & penaja
4. buat 1 n3 berkenaan contest ni, tepek banner contest (entry & SideBar) & penaja
(sekiranya ada)kat entry & pastikan ade link back & mention nama penganjur + penaja kat entry contest masing2
5. Letakkan SEKEPING gambar LATEST anak anda dengan tajuk
(mengikut tajuk contest pada setiap bulan)

1st Contest "Cute Baby With HAT Contest" (hanya tajuk ini diterima)
then nyatakan nama & umur anak anda
6. Tempoh Contest bermula pada 0404/2011 sehingga 224/2011. (3 week)

(pemenang akan diumumkan pada minggu ke3 pada setiap bulan)
7.Hadiah akan dipos terus oleh penaja dan penaja berhak mengubah hadiah tanpa sebarang notis tetapi mestilah dengan nilai yang sama
8.Setiap peserta yang telah menang salah satu dari Seasonal Contest tidak layak untuk menyertai contest yang seterusnya, sebab yang menang akan berentap untuk
FINALE 2D1N
9.Hadiah Untuk Grand Prize 2D1N hendaklah dituntut dalam tempoh masa sah lakunya
6 bulan dari tarikh pengumuman pemenang, hanya kos penginapan sahaja yang akan ditanggung oleh penaja & penaja berhak untuk menggantikan hadiah Grand Prize kepada RM setimpal dengan harga penginapan yang dipilih
10. Pemenang perlu menebus hadiah berkenaan melalui penaja dengan menyatakan tarikh & masa untuk proses booking penginapan dilakukan oleh penaja
11.Penganjur berhak mengubah mana-mana terma & syarat @ membatalkan contest sekiranya berlaku sebarang perkara yang tidak diingini tanpa sebarang notis terlebih dahulu
12. Syarat contest boleh diubah dari masa ke semasa melalui pengumuman yang akan dibuat di blog ini

Hadiah untuk setiap contest akan di taja oleh:(wajib FOLLOW blog penaja)
Senarai penaja mengikut susunan Contest
(Penaja Contest Pertama) - "Cute Baby With HAT Contest"






gambar yg dipilih adalah...........


NAMA: ABDULLAH HAIKAL BIN HUSNI
UMUR: 5 BULAN





Sunday, March 6, 2011

SEWING & SUCH @ GIFTAWAY


kawan-kawan...
jom kite join contest ni...


  • Post about this giveaway in your blog.
  • Be HER follower.
  • The giveaway will be closed on Sunday, 20 March 2011, so please leave your comment here before that time.
  • Winner will get @ 30" x 20" Designer Cotton (Sharon Kessler for Vera Bradley)
  • Two winners will be picked randomly and will be announced by 23 March 2011. I will then contact the winner for a complete address and the giftaway will be sent to you anywhere you are!

Friday, March 4, 2011

Xpax users! The more you reload, the more reward you will get!




Koranggggg......!!!
ade good news utk korang sume...hehe...
korang nak tau sal ape??...
haaa..sumeny pasal reload...
alaaaa, reload topup kite tuu...
kalau korang nak tau cmne utk dapatkan keistimewaan pasal reload ni...
jom kite klik sini ramai2...THIS LINK









Kak Pah's Give Away


koranggggggggggg........
jom kite join contest GA best lagi...!!!







♥ Lucky Draw Ratu Tupperware

klik sini utk join.....HERE



Thursday, March 3, 2011

Macbook Air, iPad, iPhone dengan Sony PS3 FREE...!!!!

PELUANG TERAKHIR..!!!!
haaaa..farah ade something nak bgtau..!!!
ade GA tau...!!!
Hadiah nye: -
Macbook Air
iPad
iPhone or Sony PS3
CEPAT KORANGGGG.....!!!
gudluck guys...MySpace
******************************************

Tuesday, March 1, 2011

Macbook Air, iPad, iPhone dengan Sony PS3 FREE...!!!!

PELUANG TERAKHIR..!!!!


haaaa..farah ade something nak bgtau..!!!
ade GA tau...!!!
Hadiah nye: -

Macbook Air
iPad
iPhone or Sony PS3




CEPAT KORANGGGG.....!!!


gudluck guys...MySpace

******************************************


CONTEST AKSI SI KECIL SYOK TIDUR

JOM KITE JOIN CONTEST NI PULAK...

hik3....

klu korang nak join jugak...










TAG : Puan nadxoxo, ardini humaira, ilovecontest, mrs.asida, cik kumbang





GAMBAR YANG DIPERTARUHKAN : -





NAMA : ABDULLAH HAIKAL BIN HUSNI

UMUR : 3 BULAN ++

NAMA IBU : UMI KALSOM BINTI ISMAIL





GA LAGI..!!!!

PELUANG TERAKHIR..!!!!

haaaa..farah ade something nak bgtau..!!!
ade GA tau...!!!

Hadiah nye: -

Macbook Air

iPad

iPhone or Sony PS3





CEPAT KORANGGGG.....!!!




gudluck guys...MySpace





Tiket flight murah ! ! !




koranggggg....
korang nak naik flight murah x???...
hehehe...farah ade something special nak share ngn korang sume...!!!

tadaaaaaa........!!!!!!!




klik SINI utk dapatkan info lebih pasal tiket murah...! ! !




This advertising campaign for youths has won many big awards. Have you seen it already???...so, ape lagi, jom cepat2, tengok sini..!!



Do you remember the popular Mohd. Khairuddin's mum YouTube video which you had watched like several months ago????

This campaign by Alliance Bank was so successful..!!!!

It has already won many awards such as 4 Kancil Awards, 3 Hall of Fame Awards and several more...!!!!

Curious why this campaign is so crazily successful????....

CLICK HERE ... and you may very well know why....








Sunday, February 27, 2011

KORANG KENAL REZA SALLEH???....




Do you know Reza Salleh? You should hear his new album here...


Some people said Reza Salleh is one of the best indie singer songwriters in Malaysia after Yuna....
Guess what, he just released a full debut album....
Want to hear it for yourself????...
Stream and download his new single Stracciatella for free!!!






Earth Hour is back! Get a free reminder to turn off your lights.



Earth Hour 2011 on 26th March prepares to showcase a global community committed to taking environmental actions that go beyond the hour....

Now Malaysians can join this global community to take simple actions towards a more sustainable lifestyle for everyone....

For example, individuals can pledge to switch off their TV and computer, instead of leaving these in standby mode....

So, sign up, and make pledge to "Live Green: One switch at a time!"



sign up HERE





Thursday, February 24, 2011

jom join ni ! ! !


http://says.my/faralyssa/invite


jom join cepat ! ! ! ! !...

daftarkan diri anda...

sure dapat duit...MySpace


Wednesday, February 23, 2011

"Ct Arina 1st GiveAway"







hadiah tajaan ArdiniHumaira untuk 3 pemenang :



hadiah misteri Ct Arina untuk 2 pemenang :

-RAHSIA-






syarat2 penyertaan yg simple + mudah :

♥ wajib mempunyai blog
♥ wajib menjadi follower blog ni. kejam?? heh =D
♥ wajib buat 1 entri simple titled "Ct Arina 1st GiveAway"
♥ wajib letak banner contest kat entri n sidebar korang n linkkan sekali
♥ wajib tinggalkan link korang d ruangan komen d entri ini
♥ lastly, tag seberape ramai blogger yg korang nak. ok, ini tak wajib. hahah =D

pemenang akan dpilih secara random.org.

tarikh tutup takde.

bile sampai mase tutup, maka akan dtutup! ~_^
so, join selagi boleh...






"Count The Jelly Contest & Giveaway"


jumlah jelly : 15

korang nak join x??...





GiveAway - My BornDay

nak join::: KLIK SINI

tarikh tutup : 4 mac 2011 (00.01)


soalan : teka tahun ni saya akan melangkah ke usia yang keberapa?

jawapan : 32 tahun


TAG : semua pembaca setia blog Contest Lover ni......MySpace





CDNZ 1st Anniversary Contest



jom kawan2....kite join contest ni..jommmmm..! ! !

korang just klik kat sini je ye...HERE




"cik azie lucky follower "

NK JOIN X???...KLIK SINI



Tarikh tutup penyertaan pada 23 mac 2011.


GUDLUCK ! ! !



CABUTAN BERTUAH SEMPENA PEMBUKAAN BLOG INI


nak join x????



Hadiah : Coklat

TARIKH TUTUP : AKAN DIBERITAHU KEMUDIAN



Mak Dara 1st Giveaway (GA)


TAJUK DRAMA : QALAM CINTA


saye nak tag : hot mama , shaizhar , secubit garam


hadiah-hadiah nye ape ek???..

nak tau lebih lanjut...






Tuesday, February 22, 2011

"My Sleeping Angel Contest"





haaa...ni antara hadiah2 yg ditawarkan...

1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.


2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.


3. 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.






gambar yang menjadi taruhan ialah....

**gaya sedang memikirkan sesuatu..**

NAMA IBU : UMI KALSOM BINTI ISMAIL

NAMA KANAK-KANAK : ABDULLAH HAIKAL BIN HUSNI

UMUR KANAK-KANAK : 3 BULAN 2 MINGGU

ID FB : Farah Mukhlisa




jom kite tag :



tarikh tutup : 14 Mac 2011




'Ole-ole Bali Giveaway 2011'

click HERE to join


Closing : 28.02.2011


My First Blog Giveaway ♥




So, here are the rules of the giveaway :

1. Become my follower.

2. Like my blog and be a fan of my facebook. You can click here to do so.

3. Please leave a comment in this giveaway entry to participate. Get extra entries by having this giveaway posted on your blog (if you have any)/ share this giveaway on your facebook / twitter status (for fb, please tag Rainbowchick Resources)

4. Don't forget to provide your email address together with the shared (blog/fb/twitter) links. Please ensure that you leave only ONE comment.

5. The closing date of the giveaway is on 28th February 2011, 11.59 MYT (GMT +8).


6. The winner will be chosen via random.org, and announcement of the winner will be made shortly after.

Sista Rina's Blog Candy

This is for WINNER 1






this is for WINNER 2




Giveaway 2011 @ anjungkraf...

Dear all readers, followers and friends...
I would like to officially annouce that Anjungkraf Giveaway starts now...
All you have to do is leave your comment below
(about the blog, craft etc)


The prizes are:-
  1. cute button
  2. colorful ribbon
  3. cute applique
  4. lovely brooch
  5. hp pouch
  6. a shawl sponsored by Rosyazlina Ayro


open to Malaysian only.. giveaway ended on 11.59 pm, 28.02.2011

JOM JOIN....KLIK SINI JE



COMMENT : -

saya suke sgt2 blog ni sebab blog ni menawarkan pelbagai hasil kraf yang chomel2 sumenye...saye kan suke kraf !!...so, sy kagum sgt dgn org yang pandai berkraf2 ni..



'SAYA NAK BUSHA INI UNTUK ANAK SAYA'

nak join x??...KLIK SINI